REMM GUITART | Concessionari Oficial Renault Pro+| Barcelona

REMM GUITART 

SERVEIS
DEL WEB

TARGETA

DNI:

TARGETA:


ACCEDIR

DELEGACIONS
REMM GUITART

  MOLINS
  ESPARREGUERA
  MARTORELL
  IGUALADA
  VILANOVA
  VILAFRANCA

RENAULT PRO+

Horaris de dilluns a divendres de 8.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 20.30 hores. Dissabtes de 9 a 13 hores, aquest servei el trobareu al centre pro+ de Vilanova i la Geltrú

Renault, número 1 a Europa des de fa 15 anys en el mercat del vehicle utilitari amb una quota de mercat del 10% durant els darrers anys, continua amb la seva estratègia de servei als clients professionals amb el llançament de la signatura Renault Pro + a 20 països del món des de 2010.

Per a tu, client professional, el teu vehicle és una eina de treball al servei del teu ofici, i la xarxa que assegura aquesta eina ha de respondre a un alt nivell d'exigència en matèria de qualitat de servei.

Des de 1999, Renault ha estat precursor en crear processos específics per acompanyar la renovació de la seva gamma de vehicles utilitaris. Avui, Renault pren i amplia aquesta voluntat desenvolupant encara més aquests serveis a través d'una signatura única: Renault Pro +.

Els punts forts
Renault Pro + aporta, en un entorn per clients professionals, una resposta global i a mida de les exigències del seu negoci:


    Un Document Client Renault Pro + resumeix en 12 punts l'essencial de la venda i postvenda en un negoci.
Promocions destacades


     

Avís Legal
Desenvolupat per Segna Solutions Integrat en els Sistemes de Fidelity for net