Serveis Renault i Dacia a BARCELONA

REMM GUITART 

SERVEIS
DEL WEB

TARGETA

DNI:

TARGETA:


ACCEDIR

DELEGACIONS
REMM GUITART

  MOLINS
  ESPARREGUERA
  MARTORELL
  IGUALADA
  VILANOVA
  VILAFRANCA

SERVEIS

Els nostres serveis
A Renault Barcelona, REMM GUITART, posem a la seva disposició els següents serveis per al seu vehicle. Disposant l'equip tant humà com tecnològic necessari, els nostres treballadors estan formats per la marca per tal que el servei ofert sempre sigui de la major satisfacció per als nostres clients.

TALLER MECÀNICA
NOMÉS RENAULT SERVEIS MANTÉ LA SEGURETAT DEL TEU RENAULT. OBVI!
Remm Guitart t'ofereix tot un equip de professionals amb programes de formació contínua, equips de diagnòstic d'última tecnologia, el certificat en els processos de reparació en la norma ISO 9001 de qualitat i la 14001 de medi ambient atorgat per AENOR. Tot aquest conjunt d'esforços garanteix la qualitat de reparació per un any i la millora contínua en la total satisfacció dels nostres clients .

TALLER DE CARROSSERIA I PINTURA
Remm Guitart t'ofereix tot un equip de professionals amb programes de formació contínua, estris d'última tecnologia, materials i pintura homologats per RENAULT i permeten mantenir la garantia anticorrosió de seu vehicle com el primer dia. Disposem del certificat de qualitat i medi ambient en els processos de reparació de les normes ISO 9001 i 14001, atorgat per AENOR. Tot aquest conjunt d'esforços garanteix la qualitat de reparació per un any i la millora contínua en la total satisfacció dels nostres clients. A més estem en conveni amb les companyies d'assegurances més importants , facilitant-li així els seus tràmits i millorant el termini de reparació.

RENAULT MINUTO
Renault Minuto i Renault Servicios és un servei dins del taller Renault especialitzat en la realització de les operacions de manteniment més senzilles i freqüents: revisions, canvi d'oli i filtre, substitució de filtre d'aire i d'habitacle, bugies, bateries, silenciosos, canvi de pneumàtics, amortidors, pastilles i discs de fre. I tot això amb la màxima fiabilitat i en un temps record. Pots consultar preus en (http://www.renaultservicios.es/php/precios.php) Tots els preus inclouen Peces, Mà d'obra i IVA. Preus màxims recomanats perquè coneguis l'import màxim de l'operació abans de realitzar-la. Totes les operacions comprenen la revisió gratuïta de 14 punts de control visual. Amb peces d'Origen Renault. També amb els certificats 9001 i 14001 de qualitat i medi ambient i un any de garantia en totes les operacions. Consulta ofertes puntuals a ofertes.

CARROSSERIA RÀPIDA
Carrosseria Ràpida és un servei dins del taller Renault especialitzat en la reparació de petits cops i esgarrapades . Amb la màxima fiabilitat i en menys de 24 hores.

RENAULT PRO+
Perquè sabem que la seva empresa o vostè com a autònom necessita un servei i un tracte diferent. Ens trobarà a la seva disposició a RONDA IBÈRICA, 6-8 de Vilanova i la Geltrú. Hem creat aquest centre pensant en les empreses i els autònoms. Pot contactar-nos al 607605297 (Sebastia Martí assessor comercial empreses) o 93 815 32 50 - Sònia Juez, receptora, o Xavier Alfonso, receptor i Cap d'Equip.

RECANVIS I ACCESSORIS
Totes les peces originals per al seu RENAULT, disponibilitat d'estoc de recanvis de manteniment de la marca Motrio per a vehicles d'altres marques garantides per 1 any i els Accessoris específics per a cada model, pràctics, indispensables o simplement agradables, mira l'oferta d'accessoris especialment seleccionats per al teu vehicle (http://www.renault.es/gama-renault/accesorios/accesorios/). Els trobaràs a les nostres botigues de recanvis dels nostres centres.

VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ
No renunciïs al teu ritme diari! Al demanar cita a REMM GUITART S.L., reserva un vehicle de substitució i escull entre una àmplia varietat de models de la gamma actual, així, quan deixis el teu vehicle per a qualsevol intervenció, tindràs un vehicle per moure't de forma còmoda i econòmica.

RENAULT ASSISTÈNCIA
Amb Renault Assistència tindràs una de les cobertures més completes d'assistència en carretera i de forma gratuïta durant la garantia comercial del teu vehicle. Un servei pensat per oferir tranquil•litat en tots els teus desplaçaments i que et garanteix solucions de mobilitat en qualsevol circumstància, ja sigui causada per una avaria o per accident, a tot Europa Telèfon: 93 488 80 81
Promocions destacades


     

Avís Legal
Desenvolupat per Segna Solutions Integrat en els Sistemes de Fidelity for net